25 april 2024

Rijswijk – Subsidie voor sociale woningebouw

Gemeente Rijswijk ontvangt bijdrage van provincie voor bouw sociale huurwoningen in RijswijkBuiten. Ze heeft €165.000,- subsidie gekregen vanuit de Subsidieregeling sociale woningbouw regio Haaglanden van de provincie Zuid-Holland om de bouw van betaalbare woningen te versnellen. Door deze subsidie wordt de bouw van sociale huurwoningen van woningcorporatie Vidomes in ‘De Berken’ in deelgebied Parkrijk in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten mogelijk gemaakt.

De subsidieaanvraag is gedaan om de realisatie van 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren in appartementengebouw De Berken mogelijk te maken.

De Berken is onderdeel van het nieuwbouwproject ‘De Entree’. Op de begane grond van De Berken komt een gezondheidscentrum. Naast appartementengebouw De Berken wordt er in project De Entree een tweede appartementengebouw, De Beuken, gerealiseerd dat bestaat uit 32 koopappartementen. De appartementengebouwen komen aan de Laan van ’t Haantje in deelgebied Parkrijk in de RijswijkBuiten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com