16 juli 2024

Westland – Op zoek naar mooiste kerststraat

Gemeente Westland gaat op zoek naar de “mooist versierde kerststraat van Westland”. Welke straat in Westland is het mooist versierd in de donkerste dagen van het jaar? De gemeente daagt alle inwoners uit om te zorgen voor zo’n lichtpuntje. Dit kan door mee te doen aan de verkiezing “Mooist versierde Kerststraat van Westland”. De mooist versierde straat wint een buurtbarbecue ter waarde van €450,-.

De gemeente is voor deze actie op zoek naar sfeervolle kerststraten. Inwoners kunnen bijvoorbeeld lampjes ophangen, versierde kerstbomen buiten zetten of de ramen volplakken met tekeningen. De jury bezoekt de deelnemende straten voor 18 december. De deelnemers hebben dus nog tot en met komende week om samen met hun buren de straat mooi en sfeervol aan te kleden.

De jury beoordeelt aan de hand van aantekeningen en foto’s welke straat eruit springt. Burgemeester Bouke Arends komt vlak voor kerst de winnende straat bekijken en neemt dan meteen de cheque voor de buurtbarbecue mee.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com