23 april 2024

Rijswijk – “UrbanParks”: 600 woningen in Havenkwartier

Het grote leegstaande kantoor aan de Burgemeester Elsenlaan 329 maakt plaats voor nieuwe woningen en bedrijven. Het Havenkwartier wordt getransformeerd naar een nieuwe duurzame stadswijk. Als het aan de ontwikkelaars en gemeente Rijswijk ligt dan wordt dit gebied een nieuwe hotspot van de regio Haaglanden.

Dit deel van het bedrijventerrein Plaspoelpolder wordt veranderd in een moderne, creatieve en aantrekkelijke nieuwe stadswijk met nautische kwaliteiten. Hier kan men straks, rond een aantrekkelijke stadshaven, wonen, werken en recreëren in een hippe omgeving met alle voorzieningen zoals gezellige horeca, een sportschool en een buurtsuper binnen handbereik.

UrbanParks bestaat uit een divers programma met vooral betaalbare- en middeldure woningen variërend van éénkamerappartementen tot ruime vierkamerappartementen. De kleinere woningen zijn ontwikkeld voor de zgn. “young professionals” en de starters op de woningmarkt die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com