25 april 2024

Delft – Adopteer een kerstboom bij Papaver

Duurzaamheidscentrum De Papaver is blij ook dit jaar weer uitgiftepunt te kunnen zijn voor Adopteer en Kerstboom.

De vrijwilligers staan in het weekend van 11 en 12 december voor je klaar! Vanwege de huidige coronasituatie zullen we, net als vorig jaar, weer regels hanteren om de uitgifte van de bomen voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen. We hanteren looproutes en laten een beperkt aantal mensen tegelijk toe op het terrein. Het kan dus voorkomen dat je bij de voordeur even moet wachten.

Elk jaar verdwijnen miljoenen kerstbomen in de verbrandingsoven. Niet nodig! Bij AdopteerEenKerstboom kun je een kerstboom huren, die in januari weer wordt teruggeplant. Zo gaat een kerstboom meerdere jaren mee. De bomen zijn bovendien allemaal biologisch gekweekt, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Elke boom heeft een uniek nummer. Door jouw boom met dit nummer te registreren, kun je het volgend jaar je eigen boom opnieuw adopteren.

Je kunt bij een van de uitgiftepunten een boom uitzoeken. Die boom, groot of klein, waar jij blij van wordt. Bij adoptie van een boom krijg je een flyer mee met verzorgingstips en hoe je je eigen boom kunt registreren. In de boom hangt een metalen penning met een uniek boomnummer. Door jouw naam aan het nummer te koppelen, wordt het je eigen unieke kerstboom. Registeren doe je dus zelf, zodat je gegevens altijd correct en actueel zijn. De penning gaat meerdere jaren mee en mag daarom niet worden verwijderd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com