25 juni 2024

Midden-Delfland – 11-jarige Joep van S.V. Den Hoorn beste lotenverkoper

De landelijke verkoopwedstrijd van de Grote Clubactie is dit jaar gewonnen door de 11-jarige Joep van S.V. Den Hoorn met een recordaantal van maar liefst 1.937 loten!

Hiermee wint hij een Nintendo Switch. Op het complex van zijn club werd hij door de Grote Clubactie verrast.

Hoe verkoop je zóveel loten? Dat wil natuurlijk iedereen weten. Joep vertelt trots: “Door elke dag op pad te gaan. Naast Den Hoorn ben ik ook in Delft geweest.” Verder hield hij een lijst bij met adressen waar niemand thuis was, zodat hij er later terug kon komen. Spraken bewoners geen Nederlands? Geen probleem. Joep had al snel door hoe het in het Engels moest.

Zijn voetbalclub uit Den Hoorn (Zuid-Holland) met ruim 1.100 leden, doet al jaren mee met de Grote Clubactie. Dit jaar haalden ze € 21.321,- op, waarvan 80% naar de club gaat. De opbrengst wordt o.a. besteed aan het ondersteunen van de activiteitendag voor de jeugd en een tafelvoetbalspel.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com