31 maart 2023

Voorburg – Onderscheiding voor Frans van Veen

Loco-burgmeester Van Eekelen heeft de gemeentelijke onderscheiding de UBU uit aan Frans van Veen uitgereikt.

Deze onderscheiding is voor personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben ingezet voor onze gemeenschap. De uitreiking vond plaats voorafgaand aan het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom bij de Oude Kerk in Voorburg.

Astrid van Eekelen: “Dat de kerstboom elk jaar weer staat te schitteren in het Huygenskwartier hebben we te danken aan Frans van Veen. Hij zorgt al sinds jaar en dag dat hier een kerstboom staat. Wij bedanken hem hiermee voor zijn grote inzet en gedrevenheid.”

Frans van Veen regelde jaarlijks de kerstboom in het Huygenskwartier. Deze boom stond eerst op het Stationsplein, nu al sinds jaren centraal in het Huygenskwartier bij de Oude Kerk. Jarenlang kwam de kerstboom uit Hranice, de laatste jaren uit Nederland. Daarnaast organiseerde Frans van Veen tal van activiteiten, onder meer kwamen ieder jaar kinderen van de Lusthofschool bij de boom kerstliedjes zingen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com