19 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – LIT NYE 2022: online event jaarwisseling

Dit jaar hoeft niemand in Leidschendam-Voorburg zich te vervelen tijdens oud en nieuw. Op 31 december vindt van 22:30 tot 03:30 uur het gratis online event LIT NYE 2022 plaats: verschillende artiesten geven via een livestream een spetterend optreden. De livestream is te volgen op bijvoorbeeld de tv of laptop. Ook kunnen kijkers met elkaar chatten en zijn er leuke prijzen te winnen.

Jules Bijl, burgemeester: “Helaas is net als vorig jaar vanwege corona minder mogelijk en vieren we oud en nieuw weer in kleine kring. Samen met andere gemeenten hier in de omgeving hebben we gekeken naar wat er wél mogelijk is, en dat is dit online event. Het event is voor jongeren, maar ook de oudere jeugd nodigen we van harte uit om te kijken. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

Artiesten zoals Freddy Moreira, Diaz & Bruno, MR. Belt & Wezol, Wef en Brooklyn zorgen op 31 december voor een onvergetelijke avond. Hun optredens worden live uitgezonden via de livestream. Om 23.59 uur is er een aftelmoment waarna met elkaar geproost wordt op het nieuwe jaar. Tijdens de livestream kunnen kijkers berichtjes doorsturen die in beeld komen. Degene met het leukste berichtje wint een cadeaubon van € 50 van het Italiaanse restaurant Pavarotti en 5 kaartjes voor het LIT-event volgend jaar in de Silverdome in Zoetermeer.

LIT NYE 2022 is speciaal voor jongeren uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Lansingerland, Delft en Noordwijk. Voorheen vond het event -georganiseerd door evenementen- en marketingbureau Firstnoise- live plaats in de Silverdome in Zoetermeer. Firstnoise organiseert het event (door corona) dit jaar voor de tweede keer online als livestream.

De livestream is op 31 december vanaf 22:30 tot 03:30 uur te volgen via www.litnye.nl.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com