23 april 2024

Delft – DOK helpt bij afspraak voor de boosterprik

Het maken van een afspraak voor een boosterprik gaat het snelst digitaal. Maar niet iedereen vindt dat makkelijk. Bij DOK Delft kan iedereen terecht voor hulp bij het online maken van een afspraak tijdens speciale inloop-uren.

Voor het maken van een online afspraak is de DigiD nodig. Neem daarvoor dus je DigiD inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) mee. Ook een smartphone of tablet met DigiD-app of een Mobiele telefoon om een code via sms op te ontvangen zijn nodig.

Je kunt voor de boosterprik alleen een afspraak maken als je geboortejaar is opgeroepen. Voor de 1e of 2e vaccinatie tegen het coronavirus ga je naar een GGD-vaccinatielocatie bij jou in de buurt. Dit kan zonder afspraak. Kijk online bij DOK in Delft hoe het allemaal werkt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com