18 mei 2024

Haaglanden – Jaarwisseling in de regio, goed 2022 gewenst!

Haaglanden is ondanks het vuurwerkverbod met een hoop vuurwerk het nieuwe jaar ingegaan. In Den Haag, Zoetermeer en Delft zijn woningen in brand geraakt. In Delft is er brand brand in een studentenwoning aan de Spoorsingel. Ook een woning aan de Schlegelstraat in Den Haag brandt uit. In Zoetermeer brandt het dak van een woning aan de Sullivanlijn af.

Brandweer en politie in Den Haag hebben veel brandjes geblust. Daarbij worden de hulpdiensten regelmatig bekogeld met vuurwerk en flessen. Toch spreekt de politie over een redelijk rustige jaarwisseling.

Bij een woning in de Hoog Buurlostraat ontstaat veel schade nadat er een explosie plaatsvindt in de portiek van de woning.

In ‘s-Gravenzande is brand geweest in het voormalig gemeentehuis. Daar wonen op dit moment mensen om het te beschermen tegen kraakacties. Drie bewoners van het pand zijn tijdelijk geëvacueerd.

Na een vechtpartij tussen een aantal personen op de Raamweg is iemand met zijn auto op een groep mensen in gereden. Eén persoon raakte hierdoor gewond, hij is naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hielden in de bestuurder, een 21-jarige man uit Heerhugowaard, aan. Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. De verdachte zit vast en wordt gehoord.

oud-nieuw 2021-2022

oud-nieuw-twitter-den-haag-5-1
oud-nieuw-twitter-den-haag-4-1
oud-nieuw-twitter-den-haag-3-1
oud-nieuw-twitter-den-haag-1-2
oud-nieuw-twitter-den-haag-2-1
oud-nieuw-twitter-den-haag-1-1
oud-nieuw-twitter-den-haag-5-1 oud-nieuw-twitter-den-haag-4-1 oud-nieuw-twitter-den-haag-3-1 oud-nieuw-twitter-den-haag-1-2 oud-nieuw-twitter-den-haag-2-1 oud-nieuw-twitter-den-haag-1-1
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com