22 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – Verbouwing De Julianabaan

Winkelcentrum De Julianabaan is toe aan vernieuwing. De gemeente kijkt daarbij naar de korte en de lange termijn. In februari 2022 besluit de raad over het maken van een ontwikkelingsplan voor de komende jaren. Een plan dat er op gericht is om het openbare gebied opnieuw in te richten, te vergroenen en het parkeren beter te faciliteren.

Maar ook om initiatieven van derden op elkaar af te stemmen en tot uitvoering te laten komen. De bouw van nieuwe woningen en het upgraden en uitbreiden van winkels behoort dan tot de mogelijkheden. Er komen geen woningen bovenop winkels. Dit is al eerder onderzocht en past niet in het toekomstplan.

De gemeente zal het plan in nauw overleg met belanghebbenden gaan uitwerken. Dit is een samenspel met vastgoedeigenaren, ondernemers, verenigingen van eigenaren en bewoners. Een aantal van hen neemt plaats in de klankbordgroep. Zij worden nauw betrokken bij het bedenken en opstellen van het plan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com