22 juni 2024

Den Haag – 12 LHBTIQ+ koren uit heel Nederland naar Amare

Op zaterdag 7 mei komen 12 LHBTIQ+ koren uit heel Nederland naar Den Haag voor de tweede editie van het Nederlandse Roze Korenfestival.

Bijna 300 zangers en zangeressen zullen de longen uit hun lijven zingen tijdens Tutti 2022 – The Royal Edition. ’s Middags zijn er optredens op markante plekken in de binnenstad van Den Haag en ’s avonds een festivalconcert in Amare.

Na een uitstel van 2 jaar zijn de koren blij dat ze eindelijk kunnen optreden in de Hofstad. Om het eigen plezier in het zingen te laten zien. Het publiek daarmee te vermaken. En om een steentje bij te dragen aan de zichtbaarheid van de kleurrijke en diverse LHBTIQ+ gemeenschap.

Tussen 13:30 en 17:00 uur verspreiden de koren zich over verschillende buitenpodia in de binnenstad. Op de Grote Markt, naast ’t Goude Hooft en in de Haagsche Bluf, zullen zij hun kunsten aan het Haagse publiek laten horen en zien.

Naast de buitenoptredens zijn alle koren ook te zien tijdens een groots festivalconcert, dat start om 19.00u in de Concertzaal van Amare. Het belooft een verassende en kleurrijke avond te worden met veel verschillende stijlen van muziek. Van klassiek tot pop, van musical tot chansons. Vrolijkheid en melancholie wisselen elkaar af.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com