8 december 2023

Regionieuws TV – Recyclekansen voor apparaten via vrijmarkten op Koningsdag

Met Koningsdag in het vooruitzicht, vindt ook weer een van de grootste vrijmarkten van het jaar plaats. Het moment waarop miljoenen ongebruikte apparaten en lampen een tweede leven krijgen door middel van verkoop. En een uitgelezen moment om de inwoners van Nederland aan te sporen om onverkochte apparaten met een stekker of batterij of lampen te recyclen. De boodschap is om deze in te leveren bij de gemeentelijke milieustraat.

Het verkopen van oude spullen is voor veel kinderen een leuke activiteit die ook nog wat extra’s voor ze oplevert. Dit maakt de jaarlijkse vrijmarkt een uitgelezen moment om iedereen bij de campagne ‘Wecycle’ te betrekken. Daarin wordt geadviseerd het hele huis af te zoeken naar ongebruikte apparaten en lampen. Deze kunnen dan verkocht worden op de Koningsdag vrijmarkt. Onverkochte apparaten en lampen kunnen daarna ingeleverd worden bij een van de 13.000 Wecycle inleverpunten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com