22 juli 2024

Wassenaar – Gemeente wil bewoners in beweging

Kom in beweging: ontdek de veelzijdige wandelroutes in en rondom Wassenaar. De oliebollen zijn inmiddels op en de kerstboom is weer de kamer uit. Kortom, het nieuwe jaar is van start gegaan. Als aftrap voor een gezond en vitaal 2022 heeft burgemeester Leendert de Lange met enkele inwoners een nieuwjaarswandeling gemaakt op de landgoederenroute rond Raadhuis De Paauw.

Ga er net als de burgemeester op uit en ontdek de mooie wandelroutes die (de omgeving) van het veelzijdige Wassenaar te bieden heeft.

In plaats van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op Raadhuis De Paauw, heeft burgemeester Leendert de Lange het nieuwe jaar ingeluid met een wandeling. Samen met Wouter Bongers (huisarts), Rob de Jong (directeur-bestuurder St. Katholiek Onderwijs Wassenaar) en Nicoliene Zwart (Liens Kadowinkel) blikt hij terug op een bijzonder jaar én kijken zij vooral vooruit naar het perspectief en de kansen voor het nieuwe jaar.

De gemeente Wassenaar heeft verschillende wandelroutes klaarstaan waar alle Wassenaarders kunnen genieten van de groene ruimte en nieuwe plekken in eigen dorp. Zo kunnen we samen de druk op recreatiegebieden spreiden en geven we elkaar de ruimte. Want dat is juist nu zo belangrijk.

Wellicht zitten er nog onbekende plekken voor u bij. Wassenaar ontleent haar bekendheid voor een groot deel aan haar gevarieerde landschap met de vele buitenplaatsen, villa’s en boerderijen. Dit maakt het ook tot een unieke wandelgemeente. Geniet te voet of op de fiets van al het moois dat Wassenaar te bieden heeft.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com