18 mei 2024

Regionieuws TV 13 jan.2022 Prijzen woningmarkt door het dak. Den Haag gemiddelde prijs €460.00

De woningmarkt is verder onder druk komen te staan. In het afgelopen kwartaal zijn er minder huizen beschikbaar en werden de prijzen alleen maar hoger. Dit blijkt uit de kwartaalcijfers van makelaarsvereniging NVM. De duurste huizen werden verkocht in Wassenaar met een gemiddelde prijs van ruim boven de 1 miljoen euro. Deze plaats werd gevolgd door Westland waar de prijzen rond de 470 duizend euro lagen. In Den Haag werden vergeleken met een jaar eerder minder huizen verkocht. De prijzen lagen daar rond de 460 duizend euro. Het goedkoopst waren mensen uit in Zoetermeer, daar lag de gemiddelde prijs op 385 duizend euro. Maar ook daar waren er minder koophuizen beschikbaar. De huizen staan ook steeds korter te koop. Gemiddelde is een huis binnen een maand verkocht. NVM pleit voor meer nieuwbouw om de doorstroming weer een beetje op gang te helpen. Ze hopen op daadkrachtig beleid van de nieuwe minister van wonen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com