23 april 2024

Zuid-Holland – Albeda theaterschool bekroond

De Keuzegids MBO 2022, een onafhankelijke studievergelijker, heeft maar liefst 5 opleidingen van de Albeda MBO Theaterschool bekroond met het kwaliteitszegel Topopleiding.

Het gaat om de opleidingen Acteur, Musicalperformer, Mediavormgever, Allround podium- en evenemententechnicus licht en geluid en het Excellentiejaar technische productie podium & rigging. Het kwaliteitszegel topopleiding wordt toegekend aan opleidingen die meer dan 75 punten scoren op een totaal van 100 punten en daarmee 4,5 tot 5 sterren krijgen. Deze beoordeling wordt gebaseerd op studiesucces en de tevredenheid van studenten over hun opleiding.

Uiteraard zijn wij er ontzettend trots op dat naast de acteursopleidingen, die tot nu toe al 8 keer topopleiding waren, nu ook onze andere opleidingen deze erkenning krijgen. Dit is te danken aan de grote inzet en gedrevenheid van onze studenten, collega’s, partners in het werkveld en alle andere betrokkenen die dagelijks bezig zijn met het bieden van het beste onderwijs en begeleiding. Dit alles wordt mogelijk gemaakt vanuit het beleid van Albeda, waarbij de student centraal staat, de teams aan zet zijn en gezamenlijk een optimaal leer- en werkklimaat gerealiseerd wordt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com