13 juni 2024

Westland – Westland Verstandig: Bied jongeren perspectief!

Een College wat geen enkele aanstalten maakt met het echt bouwen van starterswoningen.

Een Woonvisie van partijen als CDA, LPF, VVD, CU-SGP en D66 waarin vooral dure woningen zijn gepland. Westlandse deelname aan regio Haaglanden Woonnet waardoor sociale huurwoningen voor meer dan 40% naar niet-Westlanders gaan.

Dit alles veroorzaakt dat voor starters geen woningen zijn of komen. Westland Verstandig vindt dat onze jongeren echt perspectief moet worden geboden.

Bouw op ABC-terrein en bij de Horti Campus starters woontorens, bouw in de dorpen serviceflats voor senioren en jongeren, bouw op 10 ha grond alleen maar starterswoningen. Bezie de huidige positie in Woonnet, die schadelijk is voor Westland!

Alleen dan geven we onze jongeren perspectief.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com