18 mei 2024

Den Haag – Amare Gym voor een ‘sportieve’ middag

Woensdag 19 januari van 15.00 tot 16.30 uur verandert Amare even in een sportschool. Bij de eenmalige Amare Gym word je getrakteerd op meerdere ‘work-outs’ van het Residentie Orkest op de muziek van de Boléro. Een aantal ensembles, bestaande uit studenten van het Koninklijk Conservatorium, zal spelen tussen de work-outs door. Iedereen is welkom om mee te doen of gewoon te komen kijken.

Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen tijdens deze sportieve middag. De ruimte op de begane grond van Amare wordt opengesteld volgens de laatste voorzorgsmaatregelen, waarvan eerder ook is gebleken dat die veilig zijn in een theater. De coronaregels: laat je coronatoegangsbewijs zien, houd anderhalve meter afstand en draag binnen een mondkapje, ook als je op de Tribunetrap zit.

Op woensdag 19 januari luiden musea en theaters in het land en ook in Den Haag de noodklok. Terwijl artiesten weer kunst kunnen maken, dansen, zingen, spelen en schilderen, mag publiek daar nog geen kennis van nemen. Wij sluiten aan bij deze landelijke actie waarin theaters tijdelijk worden omgebouwd tot kapsalon of sportschool. De oproep van kleinkunstenaar Sanne Wallis de Vries vindt daarmee groot gehoor.

Net als sport en beweging wordt hiermee het grote belang benadrukt van kunst en cultuur om perspectief te geven tijdens de coronacrisis.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com