25 juni 2024

Haaglanden – Inzet voor sporten met beperking in de regio

Wethouders regio Haaglanden blijven zich samen inzetten voor sport en bewegen met een beperking. De afgelopen weken hebben alle wethouders Sport uit de regio Haaglanden de interventieovereenkomst Inclusief – Sport & Bewegen regio Haaglanden opnieuw ondertekend. Na twee jaar samenwerken op het gebied van sport en bewegen voor mensen met een beperking wilden zij dit graag continueren. Ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp sloot voor deze nieuwe overeenkomst aan.

Het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking wordt door de samenwerking binnen de verschillende gemeenten meer op elkaar afgestemd. Op deze manier worden er meer mogelijkheden gecreëerd voor de doelgroep.

“Door de samenwerking met de omliggende gemeenten kunnen we meer betekenen voor mensen met een beperking op het gebied van sport en bewegen,” aldus de Haagse wethouder Sport Hilbert Bredemeijer namens alle sportwethouders van de regio Haaglanden.

De samenwerking heeft als doel om het passende aanbod met betrekking tot aangepaste sporten te vergroten, dat geldt ook voor kennis en kunde en het organiseren van sportdagen in de hele regio.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com