18 mei 2024

Regionieuws TV – Nieuw kunstgrasveld voor voetbalvereniging Forum Sport in Voorburg

Leden van voetbalvereniging Forum Sport uit Voorburg hebben een nieuw hoofdveld. Tijdens de winterstop is het vervangen. Eerder werd het kunstgrasveld door de KNVB afgekeurd. Dit gebeurde in de zomer van vorig jaar. Oorzaak was het intensieve gebruik. Het was nog maar 8 jaar oud, terwijl een kunstgrasveld normaal gesproken 10 jaar meegaat. Na afkeuring is het veld opgelapt om nog even mee te kunnen voor de afronding van het seizoen. Tijdens de winterstop heeft de gemeente het definitief vervangen door een nieuw type. Volgens wethouder Van Eekelen van sport is er door goede samenwerking voor gezorgd dat er geen onderbreking in de sportactiviteiten zijn geweest. De voorzitter van Forum Sport heeft alle lof voor de gemeente en de andere organisaties voor het snelle handelen. 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com