25 juni 2024

Haaglanden – Paagman’s beste boek: Fortuna’s kinderen

Heel januari konden alle klanten van Paagman stemmen op het boek dat zíj het beste vonden van 2021. In alle vestigingen van Paagman én online is er massaal gestemd. Dit levert één overtuigende winnaar op: Fortuna’s kinderen van Annejet van der Zijl.

Annejet van der Zijl (1962) debuteerde in 1998 met Jagtlust en groeide in de jaren die volgde uit tot een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ook de bestsellers Sonny Boy en De Amerikaanse prinses komen van haar hand. In 2015 won Annejet van der Zijl met De Amerikaanse prinses al de eerste Beste Boek-verkiezing georganiseerd door Paagman.

Fortuna’s kinderen is een prachtige vertelling met daarin Annejet van der Zijls succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette verwerkt. De winnaar van Paagman Kiest het Beste Boek van 2021 is een twee eeuwen omspannende, verrassend actuele familiesaga over mensen die hun leven niet lieten begrenzen door risico’s en hun liefdes niet door huidskleur.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com