22 juni 2024

Den Haag – Topartiesten op Kingsworld Koningsdag Festival

Mart Hoogkamer, Bizzey, Emma Heesters, $hirak, Mula B en vele andere topartiesten op tweede editie van Haags Koningsdag Festival Kingsworld. Over 2,5 maand is het alweer zover. Mart Hoogkamer, Bizzey, Emma Heesters, $hirak, Oer-Hagenezen Outsiders & The Darkraver, Mula B, La Fuente, Mike Peterson, Critical Mass en Dave Roelvink zijn topacts tijdens het komende Koningsdagfestival KINGSWORLD! Dit zijn enkele grote namen van artiesten, die op 27 april in het schitterende Zuiderpark, Den Haag staan. Kingsworld Den Haag belooft een Feest te worden voor iedereen. Verdeeld over 3 area’s staan er artiesten geprogrammeerd die voor een geweldige Koningsdag gaan zorgen.

Op het hoofdpodium staan de grote Nationale artiesten van dit moment. Bizzey die niet weg te denken is uit de vaderlandse hiphop scene en die inmiddels ontelbare megahits op zijn naam heeft staan maakt zijn opwachting. Emma Heesters kent natuurlijk iedereen van het programma “De beste zangers” waarna zij samen met Rolf Sanchez een megahit scoorde met “Pa Olvidarte”. Inmiddels heeft de gearriveerde artiesten nog veel meer hits op haar naam, waaronder bijvoorbeeld “Alles wat ik mis” met Ronnie Flex. Daarnaast een live act van Mula B, bekend van onder andere de hits “Faktap Broeder” en “Ewa “. Tevens wacht jullie een optreden van top producer en DJ, $hirak, bekend van de monsterhits “Miljonair” en “UHUH”. Verder prijken La Fuente, de rapper Priceless, en meiden idool Dave Roelvink op de line up van de Mainstage.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com