25 april 2024

Leidschendam-Voorburg – Vliet Awards: stem voor 27 februari

Vliet Awards: stem voor 27 februari op uw favoriete sporter en vrijwilliger. De genomineerden voor de Vliet Awards sport en vrijwilliger zijn bekend. U kunt nu stemmen en bepalen wie de winnaars worden. De Vliet Awards zijn een waardering voor de inzet van vrijwilligers en sporters in Leidschendam-Voorburg.

Er zijn genomineerden voor verschillende categorieën: individuele vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, sporter (m/v), sporttalent (m/v), sportteam en onbeperkte topper. Alle namen staan op www.vlietawards.nl<http://www.vlietawards.nl>.

U kunt tot uiterlijk 27 februari op uw favoriete sporter en vrijwilliger stemmen via www.vlietawards.nl<http://www.vlietawards.nl>.

De winnaars ontvangen op vrijdag 4 maart hun prijs. Ook dit jaar vindt de prijsuitreiking in een kleinschalige setting plaats zonder publiek. Er wordt een aftermovie gemaakt zodat iedereen een tastbare herinnering heeft.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com