25 juni 2024

Pijnacker-Nootdorp – De Lionsclub Dames van Oostland begonnen

Waarschijnlijk heeft u de actie op social media, posters, flyers en krantenbericht al gezien, maar we brengen de actie van de Dames van Oostland graag nog even onder de aandacht.

De Lionsclub Dames van Oostland zet zich van 14 t/m 19 februari in voor de Voedselbank. In deze periode van het jaar heeft de voedselbank het moeilijk om aan voldoende producten te komen. Welke producten dat zijn, kunt u lezen op de posters, flyers en social media.

Denkt u vooral aan lang houdbare producten zoals pasta’s, koffie, thee, hagelslag, havermout, blik soep, blik vis e.d. In de tuinen van de leden staan deze week de kratten van de voedselbank waar u 1 of meerdere producten kunt achterlaten. Volg de posters in de tuinen om te zien waar de kratten precies te vinden zijn.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com