27 mei 2024

Westland – Hartverwarmende wensen

In de week voor Valentijnsdag waren kandidaten van CDA Westland in bijna alle dorpen te vinden om in gesprek te komen met de mede-Westlanders over wensen die voor wij elkaar hebben of voor de gemeente Westland.

De wensen werden opgeschreven zodat er met mooie ideeën en wensen waar wij invloed op hebben mee aan de slag kunnen gaan.

Vanuit de wensen werden ook nog eens drie inschrijvingen verrast met een mooi Valentijnsboeket.

De eerste wens kwam van Marja uit Naaldwijk die benadrukte dat er zeker nieuwe woningen gebouwd moeten worden in Westland maar dat er ook zeker aandacht moet zijn voor het behoud van tuinbouwcluster. Deze wens heeft CDA Westland nadrukkelijk in het verkiezingsprogramma staan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com