18 mei 2024

Regionieuws TV – Vechtpartij bij Mac Donalds Buitenhof Den Haag, 4 aanhoudingen

De politie heeft 3 mannen en een vrouw aangehouden bij een vechtpartij bij de Mc Donalds aan het Buitenhof in Den Haag. Een van de mannen zou een medewerkster van het restaurant hebben mishandeld. Toen de politie de 51 jarige Hagenaar wilde aanhouden keerde de hele groep zich tegen de politie. Bij de aanhoudingen heeft de politie geweld moeten gebruiken. Er werd een stroomstootwapen ingezet en de hondenbrigade heeft ingegrepen. Daarbij zijn 2 personen gewond geraakt. Aanleiding voor de mishandeling was het verzoek van medewerkers van het restaurant aan de groep mensen om hun eten buiten op te eten. Daaraan werd geen gehoor gegeven. De groep werd daarop agressief. De medewerkster van het restaurant heeft aangifte gedaan van mishandeling.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com