27 februari 2024

Regionieuws TV – Grofvuilproef in de wijk Prinsenhof in Leidschendam-Voorburg krijgt een vervolg

Afgelopen zomer is de gemeente een proef gestart met vaste aanbiedplekken voor grofvuil in de wijk Prinsenhof in Leidschendam-Voorburg. Het idee is bedacht door wijkbewoners. De aanbiedplekken zorgen ervoor dat grofvuil op de goede manier wordt aangeboden. Wel moeten er minder borden komen en moet iedere plek duidelijk worden verbonden aan een portiek. Dit zorgt voor duidelijkheid bij de bewoners. De aanbiedplek naast de ondergrondse afvalcontainer zorgt ervoor dat de afvalcontainer beter bereikbaar blijft voor de bewoners. Dan ligt er veel minder vaak grofvuil op de plaat van de afvalcontainer, waardoor deze makkelijker geleegd kan worden. De grofvuilproef is onderdeel van het programma ‘Sterk voor Noord’. Op dit moment wordt bekeken of zo’n vaste aanbiedplek bij iedere portiek mogelijk is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com