4 december 2023

Den Haag – De Grote Debat Show Scheveningen

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Podium Aan Zee (partnerschap van YMCA en Popagenda Scheveningen) op vrijdagavond 11 maart van 20.00 – 22.15 uur De Grote Debat Show Scheveningen.

Dit evenement vindt plaats in de historische Oude Kerk van Scheveningen. Politici van 12 partijen hebben hun deelname toegezegd. Bent u geïnteresseerd om deze avond bij te wonen? U bent van harte welkom. De entree is gratis en de bar is open!

De organisatie heeft met het project ‘Prinsjespop – Het Grote Scheveningse Debat’ van enkele jaren terug en de ‘Grote Stream Show – Verkiezingseditie 2021’ een goede basis gecreëerd om wederom een evenement neer te zetten dat gericht is op de verkiezingen.

De organisatie levert de onderwerpen en thema’s én de politici-combinaties panklaar aan de raadsleden en hen uitdagen om zich zo sterk mogelijk te presenteren in het debat.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com