19 juni 2024

Pijnacker – Sander Koot uit Pijnacker te zien in een nieuwe tv serie

Vanaf zaterdag 5 maart is Sander Koot, autopoetser en schadehersteller bij Cosmetic Car Center te Pijnacker, 12 weken lang te zien in een nieuwe tv serie op SBS 6. Het betreft het nieuwe, laagdrempelige en vrolijke autoprogramma ‘Geluk Op Wielen’ dat als doel heeft om met praktische tips autobezitters te helpen om hun brandstof- en autokosten te verlagen en milieuvriendelijker met hun auto om te gaan. Sander toont aan dat je met minimale middelen je gebruikte auto weer als nieuw kan krijgen. En dat op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier.

In elke aflevering van het programma stelt een kandidaat een herkenbare vraag over zijn of haar auto om te besparen op brandstofkosten en onnodige kosten voor onderhoud en reparatie. Aan de hand daarvan krijgt de kijker veel praktische tips en informatie. Ondertussen worden de autokennis en vaardigheden van de kandidaat opgeschroefd via een doe-het-zelf autocheck, rijtest en een kennisquiz.

De kijker ziet in elke aflevering door de ogen en poets- en herstelacties van Sander hoe een gebruikte auto weer als nieuw kan worden en nog veel langer mee kan gaan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com