13 juni 2024

Den Haag – Braille op De Pier op Scheveningen

Reling in braille op De Pier beschrijft uniek uitzicht op Scheveningen. Op initiatief van coördinerend wethouder voor Toegankelijkheid Kavita Parbhudayal komt op De Pier een unieke reling in braille die het uitzicht beschrijft. Zodat ook blinden en slechtzienden het uitzicht kunnen ervaren en ervan kunnen genieten. Deze zomer komen er meer beschrijvingen in braille bij.

Daar wordt ook een wedstrijd voor uitgeschreven. Cabaretier/schrijver Vincent Bijlo, zelf vanaf geboorte blind, zal samen met wethouder Parbhudayal het eerste deel van de bijzondere reling onthullen.

‘Braille op De Pier’ is een gezamenlijk initiatief van De Pier en de gemeente Den Haag als onderdeel van Allemaal Verschillend. Allemaal Haags, een campagne om te laten zien dat Den Haag een stad is waar iedereen ertoe doet.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com