25 juni 2024

Zoetermeer – Vier jaar in vogelvlucht

Het Zoetermeerse college van burgemeester en wethouders blikt aan het naderende eind van hun periode terug op de afgelopen vier jaar. Wat is er waargemaakt van de plannen en ambities? Het is te lezen in ‘Vier jaar Zoetermeer in vogelvlucht’. De laatste twee jaar waarin we allemaal te maken kregen met het coronavirus en de gevolgen ervan, hebben het college in het bijzonder aangegrepen.

Het college typeert de periode met de woorden kracht, verbinding en aandacht zoals is te lezen in ‘Vier jaar Zoetermeer in vogelvlucht’, de terugblik van het college op hun periode van 2018-2022.

Het college van B&W begon aan haar vierjarige ambtstermijn in 2018 met naast de burgemeester zes wethouders. In maart 2020 nam Charlie Aptroot na ruim 7,5 jaar burgemeesterschap afscheid. Voordat burgemeester Michel Bezuijen in oktober 2020 als de opvolgend burgemeester startte, nam burgemeester Jan Pieter Lokker van maart tot oktober 2020 het burgemeesterschap van Zoetermeer waar. In november 2021 nam wethouder Marc Rosier afscheid van de gemeente. Zijn portefeuilles worden door de andere wethouders waargenomen tot er na de verkiezingen een nieuw college is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com