8 december 2023

Westland – Kennisavond “Energie besparen”

Westland Woont Duurzaam organiseert gratis Kennisavond “Energie besparen” op 21 maart. Woningeigenaren zijn van harte welkom op maandag 21 maart 19:30 – 22:00 uur in Bibliotheek ’s-Gravenzande. Tijdens de kennisavond wordt kennis gedeeld over energie besparen in huis.

Door energie te besparen wordt het wooncomfort vaak groter en gaan de kosten van de energierekening omlaag. Voor elke deelnemer is er een duurzame attentie om thuis direct te beginnen met energie besparen
Kleine en grote maatregelen – van kruipruimte tot zolder

Er zijn veel mogelijkheden om energie te besparen. Zowel de kleine, als grote ingrepen worden besproken op een interactieve manier. Energie besparen kan bijvoorbeeld door isolatie, zelf energie opwekken met zonnepanelen maar ook door het plaatsen van tochtstrips of het anders instellen van de ketel. Er zijn ook subsidies beschikbaar vanuit het rijk om maatregelen door te voeren. Deze komen ook aan bod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com