25 juni 2024

Den Haag – Muzee lanceert podcast tijdens Haagse Vrouwendagen

Op Internationale Vrouwendag lanceert Muzee Patsy’s Podcast, een podcast waarin bijzondere ontmoetingen centraal staan en gesprekken plaatsvinden over de rol van de Vrouw op Scheveningen.

Patsy Kroonenberg is de maker én presentator van Patsy’s Podcast. Ze is geboren en getogen op Scheveningen. Als klein meisje was ze altijd onder de indruk van het beeld van de Vissersvrouw op de Boulevard. ‘Het straalt zoveel kracht uit. Maar ik wist eigenlijk niet dat de Vissersvrouwen zo’n belangrijke rol hadden op Scheveningen’, zegt Patsy.

Voor de eerste editie van de podcast ging Patsy op bezoek bij Tini den Heijer. Tini is voorzitter van het Vissersvrouwenkoor én lid van de Vrienden van Muzee. Met haar ervaring als Vissersvrouw en nettenboetster is zij de uitgelezen persoon om Patsy wegwijs te maken in de wereld van de Vrouw op Scheveningen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com