4 maart 2024

Zoetermeer – ‘Kom naar buiten’ gaat van start!

De coronacrisis heeft een enorme impact gehad op inwoners en ondernemers in de stad. Bij de verschillende wijkteams in Zoetermeer zijn signalen binnengekomen over de financiële, fysieke en mentale gevolgen. De coronamaatregelen hadden ook een groot effect op sociale contacten en activiteiten. Samen met organisaties in de wijken organiseren de gemeente Zoetermeer en Buurtwerk ‘Kom naar buiten’. Ontmoetingen bij, voor én met u. Met als doel: ontmoeten, luisteren en verbinden.

Burgemeester Michel Bezuijen: “We hebben er met elkaar lang naar uitgekeken, de versoepeling van de coronamaatregelen. Met het mooie lenteweer op komst organiseert de gemeente samen met inwoners ‘Kom naar buiten’. In de stad en in uw wijk zijn leuke activiteiten waarbij u aan kunt sluiten. Doe mee aan een van de activiteiten of kom gewoon langs voor een goed gesprek. Even lekker de deur uit. Geniet ervan en ‘Kom naar buiten!’”

Tot en met september 2022 gaat ‘Kom naar buiten’ meer dan 40 keer de wijken in met een speciale ‘Kom naar buiten’ bus! Er is een pop-up terras aanwezig waar inwoners terecht kunnen voor een drankje, om elkaar te ontmoeten en om het gesprek aan te gaan. Naast de ‘Kom naar buiten’ bus en het pop-up terras worden er ook activiteiten georganiseerd. Denk aan sport-, spel- of cultuuractiviteiten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com