7 december 2023

Midden-Delfland – Streekproducten Midden-Delfland te koop in Rotterdam

Kaas, vlees en zuivel uit Midden-Delfland straks te koop in hartje Rotterdam. Boerencoöperatie en Rotterdam de boer op! slaan handen ineen om Rotterdamse retail te veroveren met duurzame streekproducten

Met een slok smakelijke, duurzame melk én een blik op de polder met roepende weidevogels toosten de boeren van Coöperatie Heerlijk van Dichtbij en de beweging ‘Rotterdam de boer op!’ op een succesvolle samenwerking.

Het doel van de samenwerking? Het veroveren van de Rotterdamse supermarkten en horeca met de overheerlijke streekproducten van Heerlijk van Dichtbij. Smakelijke, lokale, eerlijke en duurzame producten die bijdragen aan meer biodiversiteit, lekker eten voor de consument en een eerlijke waardering voor de boer is het vertrekpunt van beide partijen. Alle reden om de handen ineen te slaan.

Heerlijk van Dichtbij is een coöperatie van 12 boeren en telers die samen hun streekproducten uit Midden-Delfland naar het omliggende stedelijk gebied brengen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com