22 juli 2024

Delft – Duurzame lentefair bij De Papaver

Op zondag 3 april 2022 verwelkomt Duurzaamheidscentrum De Papaver de lente met de leukste én duurzaamste Lentefair van Delft e.o., samen met Stadsboerderij BuytenDelft en Restaurant De Schaapskooi.

Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur presenteren bedrijven en groene organisaties hun duurzame initiatieven en/of hun biologische streek- en seizoenproducten.

Voor jong en oud worden diverse activiteiten georganiseerd. Die staan in het teken van natuur, dierenpret, bewegen, duurzame inspiratie en (streek)producten. De fair valt samen met de seizoenopening van de waterspeeltuin van Stadsboerderij BuytenDelft.

Vanaf het terrein van de Stadsboerderij tot aan de Natuurschuur (achter De Papaver) bruist het van de ‘lentekriebels’. Voor de hongerige mens zijn er kraampjes met bio-drankjes en hapjes. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Je kunt de wereld vanuit een boomtop bekijken onder leiding van ervaren boomklimmers, je eigen yoghurt-shake maken op een shakefiets, mee op excursie en deelnemen aan workshops.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com