4 december 2023

Leidschendam-Voorburg – Banenmarkt Zorg brengt werkgevers en werkzoekers bij elkaar

Vijf zorgaanbieders uit de regio en vijftien kandidaten met een bijstandsuitkering reageerden enthousiast op hun kennismaking tijdens de banenmarkt Zorg in Leidschendam- Voorburg.

De eerste vervolgafspraken op weg naar een dienstverband zijn al gemaakt. Wethouder werk Floor Kist: “Er is veel vraag naar werknemers in de zorg, en veel mensen in de bijstand willen graag een tweede kans. Met de banenmarkt brengen we dit bij elkaar. En wat is er mooier dan dat we ook nog mensen die zorg nodig hebben helpen!”

Met name medewerkers die helpen in het huishouden zijn op dit moment gewild. Maar er worden ook veel banen als verpleegkundige, verzorger in een woonzorghuis en leerwerkplekken in de zorg aangeboden. De banenmarkt Zorg is een initiatief van het Werkgeversservicepunt van de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar in de strijd tegen de krapte op de arbeidsmarkt en die in de zorgsector in het bijzonder.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com