25 juni 2024

Regionieuws TV – Universiteit Leiden naar voormalig pand Hudson Bay in centrum Den Haag

De Universiteit Leiden gaat haar campus in Den Haag uitbreiden. De Universiteit heeft haar oog laten vallen op het pand waar tot eind 2019 Hudson Bay zat. Dit staat in de Grote Marktstraat in Den Haag. Het gebouw is vooral bekend in Den Haag omdat daar lange tijd een vestiging van V&D zat.

Voor het mogelijk maken van de vestiging is een samenwerkingsovereenkomst getekend door de universiteit, de gemeenten en een investeringsmaatschappij. De universiteit heeft al een campus in Den Haag, die is gevestigd in 4 verschillende gebouwen. Het was al eerder de bedoeling uit te breiden, dat zou gaan gebeuren in het Central Innovation District. Maar dat laat te lang op zich wachten. Ze gaan er van uit dat het pand van Hudson Bay voor de komende 20 jaar wordt gehuurd door de Universiteit Leiden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com