25 juni 2024

Rijswijk – Vrij indeelbare appartementen RijswijkBuiten opgeleverd

Eerste vrij indeelbare appartementen van Nederland zijn opgeleverd in De Buitenparel in RijswijkBuiten.

De 18 herenhuizen en 12 appartementen in De Buitenparel in RijswijkBuiten zijn officieel opgeleverd. De Buitenparel kenmerkt zich door de formule van ‘mede-opdrachtgeverschap’ van ontwikkelaar Wonen à la Carte. Hiermee kunnen kopers, samen met de architect, de indeling van hun woning vrij bepalen.

Dit ‘mede-opdrachtgeverschap’ is in dit project voor het eerst in Nederland toegepast in een appartementengebouw. Reden genoeg voor wijkwethouder Jeffrey Keus (RijswijkBuiten) en Joubert Ockeloen (directeur Wonen à la Carte) om een bezoek te brengen aan de net opgeleverde woningen in De Buitenparel.

De Buitenparel is gebouwd in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten, gelegen in deelgebied Parkrijk met het Wilhelminapark op loopafstand. Na een succesvolle verkoop in maart 2020, startte de bouw van de 18 herenhuizen en 12 startersappartementen in maart 2021.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com