27 februari 2024

Leidschendam-Voorburg – Onderscheidingen bij afscheid raadsleden

Hulde en onderscheidingen bij afscheid gemeenteraads- en commissieleden in Leidschendam-Voorburg. Tijdens de raadsvergadering van 29 maart is met waardering afscheid genomen van de raad. Van de 35 raadsleden en 7 commissieleden nemen 15 raadsleden en 2 commissieleden afscheid.

Burgemeester Jules Bijl bedankte de scheidende raadsleden voor hun jarenlange inzet voor de samenleving. Voor alle scheidende raadsleden had hij een kort persoonlijk woordje en een afscheidscadeau.

Twee raadsleden ontvingen een Koninklijke Onderscheiding vanwege hun inzet als raadslid voor een periode van tenminste 12 jaar. Dit waren Harma Aris-van Neuren en Frank Rozenberg. Ze zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Vijf raadsleden ontvingen de Vroedschapspenning, een gemeentelijke onderscheiding: Monica Velù, Bart Eleveld, Nico Hooijmans, Jeroen van Rossum en Delroy Blokland. Deze erepenning met oorkonde ontvingen ze vanwege hun raadswerk van minstens 8 jaar.

Verder hebben de volgende gemeenteraadsleden afscheid genomen:
Peter van Dolen, Freek Steutel, Kees Verschoor, Stijn Strous, Gijs Dupont, Arnold Brans, Gerco van der Wal, Henk Knoester en Jan Hendriks en de commissieleden Bram van Popering en Matthijs Willemse-Jacobson.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com