27 februari 2024

Den Haag – Line up Haags Beat Festival bekend

Op zondag 14 augustus 2022 van 14.30 – 20.30 uur presenteert Popagenda Scheveningen in het Openlucht Zuiderparktheater de 4e editie van het Haags Beat Festival. Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

De organisatie heeft wederom een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: onze helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen, zoals de grote finaleband met bekende gastzangers en surprise guests! Een van de nieuwe namen mogen wij nu al bekendmaken: Loïs Lane. De zussen Suzanne en Monique Klemann brengen hun ode aan de Haagse Beat in de finale.

Een groot aantal artiesten kon gelukkig meeverhuisd worden van het door de laatste lockdown afgelaste Haagse Beat Aan Zee in het World Forum Theater. Dat betekent genieten van onder andere: Bintangs, Rocktown Buddy’s o.l.v. Peter Langerak met Rinus Gerritsen, Peter Koelewijn, Rob Bolland, Nico Dijkshoorn en Erwin Nyhoff. Aan jong talent ook geen gebrek. Zo zal Luna Becking in de line-up verschijnen met haar band. Daarnaast maken nog meer jonge muzikanten hun opwachting. Naast Loïs Lane maken wij de overige namen bekend in aanloop naar het festival!

Het tijdschema verschijnt ruim voor aanvang van het festival in alle bekende mediakanalen. Ook delen artiesten en personen uit de Beatgeneratie prachtige anekdotes, gevoed door presentator Fred Zuiderwijk. En natuurlijk zijn Jaap en Jacqueline Schut van de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek, Museum RockArt, weer van de partij. Met een heerlijke catering erbij maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en vooral genieten van fantastische muziek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com