27 februari 2024

Zoetermeer – Rondvaarten weer van start

Op zaterdag 16 april 2022 om 13:30 uur start Rondvaart Zoetermeer de Meervaarder met de reguliere poldervaarten.

De boot vertrekt vanaf de ligplaats bij de boerderij ’t Geertje, Geerweg 7 in Zoeterwoude en vaart door de mooie natuur in de polders van Zoetermeer en Zoeterwoude.

De vertrektijden van de poldervaarten zijn op vrijdag, zaterdag en zondag om 13:30 uur. Deze tochten duren ongeveer 2 uur. Speciaal voor de kinderen is er elke woensdagmiddag om 13:30 uur de tocht Spelevaarten en deze duurt 1 uur.

Tijdens de vaart is er ook een gids aanwezig. De gids vertelt alles over de geschiedenis van de polder, natuur en ook over het waterbeheer, de werkwijze van de boeren en de veranderingen in het landschap door de aanleg van de vernieuwde Driemanspolder en de Rijnlandroute.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com