16 juli 2024

Westland – Westlandstek uitgereikt aan twee inwnoners

WestlandStek voor Naaldwijkse EHBO-vrijwilliger en vrijwilliger Inloophuis Carma. De heer J.R. (Jan) Kemmers uit Naaldwijk ontving donderdag 7 april de WestlandStek voor zijn vrijwillige inzet van meer dan vijf decennia voor Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken (KNV EHBO), afdeling Naaldwijk. Wethouder Piet Vreugdenhil reikte hem de gemeentelijke onderscheiding uit bij zijn afscheid op de EHBO-jaarvergadering.

Mevrouw P. (Pamela) Breas-Bakker uit Monster heeft op vrijdag 8 april een WestlandStek ontvangen voor haar verdiensten voor Inloophuis Carma. Wethouder Ben van der Stee reikte haar de gemeentelijke onderscheiding uit bij haar afscheid tijdens een vrijwilligersbijeenkomst.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com