13 juni 2024

Westland – Westland Woont Duurzaam

Gratis boompje voor Westlanders op vrijdag 15 april. In samenwerking met het Nationaal Park Hollandse Duinen geeft Westland met steun van Plan Boom gratis boompjes weg aan inwoners van Westland. De actie geeft Westlanders de kans om van hun tuin een Groene Tuin in Hollandse Duinen te maken; een tuin die zo natuurlijk mogelijk is ingericht. Met weinig tegels en veel streekeigen planten.

Op vrijdag 15 april tussen 10:00 – 15:00 uur kunt u een gratis Veldesdoorn, Sporkehout of Gele Kornoelje ophalen op de parkeerplaats van het gemeentekantoor aan de Laan van de Glazen stad te Naaldwijk. Wees er snel bij want op=op, er zijn 500 boompjes beschikbaar. De boompjes zijn ongeveer een meter groot en met een beetje handigheid lukt het ook wel het boompje mee te nemen op de fiets. Per woonadres maximaal 2 boompjes.

De actie sluit mooi aan bij het NK Tegelwippen. De landelijke actie waaraan gemeente Westland meedoet. Hierbij worden inwoners gestimuleerd om tuintegels te ruilen voor planten. De tegels kunnen tevens worden opgehaald door de Tegeltaxi. Zie voor meer informatie www.westlandwoontduurzaam.nl/tegeltaxi. Ook start op 12 april de week van de groene tuin.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com