27 februari 2024

Den Haag – Haags huidinstituut CadanCe valt in de prijzen

Haags huidinstituut CadanCe behoort tot de drie beste schoonheidssalons van Nederland.

CadanCe, het huidinstituut aan de Vlierboomstraat in Den Haag, staat in de top drie van de beste schoonheidssalon in Nederland. Het Haagse bedrijf verdient de nominatie door haar onderscheidenheid in de branche en daarnaast zijn de opvallende missie en visie ook reden voor de jury van het Instituut Beauty Award om CadanCe tot een van de drie beste schoonheidssalon te benoemen.

Iedereen die nieuw bij het Haagse huidinstituut binnenkomt, krijgt een gratis huidadvies van 30 minuten waarin de wensen en doelen van de klant worden geïnventariseerd. Vervolgens wordt een professioneel en eerlijk advies gegeven en worden de vervolg stappen besproken. Met een grote verscheidenheid aan apparatuur, behandelingen en producten wordt er een advies op maat gemaakt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com