25 april 2024

Wassenaar – A44/N44 twee weekenden in augustus afgesloten

Rijkswaterstaat werkt twee weekenden aan de Rijksstraatweg A44/N44. In augustus vervangt Rijkswaterstaat de openbare verlichting aan de A44/N44. Hiervoor sluit Rijkswaterstaat de weg twee weekenden af.
De eerste weekendafsluiting is vrijdagavond 20 augustus tot maandagochtend 23 augustus.

Tijdens het eerste weekend wordt de N44 aan beide zijden afgesloten vanaf de N14 tot aan de aansluiting met de A44. Overdag wordt er één rijstrook opengesteld richting Den Haag. De kruisingen op de N44 blijven dag en nacht open. De tweede weekendafsluiting is van vrijdagavond tot maandagochtend 30 augustus. Dan wordt de N44 geheel afgesloten voor verkeer vanaf de N14 tot aan de aansluiting met de A44. De kruisingen blijven wel open.

De fietspaden en ventwegen blijven tijdens de werkzaamheden toegankelijk. Rijkswaterstaat plaatst borden met omleidingsroutes. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4. In het verlengde van de A44 richting Amsterdam voert het project Rijnlandroute ook werkzaamheden uit.


De openbare verlichting langs de N44 is aan vervanging toe. De verlichting voldoet niet meer aan de huidige veiligheidsnormen en duurzaamheidseisen. De nieuwe verlichting is energiezuiniger en geven minder licht af op de gevels van de woningen aan de N44.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com