8 december 2023

Delft – Meet je energieverbruik met DOK

Wil je energie besparen en tegelijkertijd ook je huis comfortabeler maken? En wil je weten welke aanpassingen het meeste opleveren? De energiecoaches van 015Duurzaam zitten tot eind maart wekelijks bij DOK in OPEN en DOK Voorhof om jou wegwijs te maken in de wereld van radiatorfolie en spouwmuurisolatie. Maar wil je écht weten wat de grootste energieslurpers in jouw huis zijn? Dan moet je aan de slag met professionele meetapparatuur. Deze apparatuur is nu te leen via je DOK lidmaatschap.

De meetapparaten zijn te leen via een DOK abonnement. Je haalt de apparatuur op bij de klantenservice van DOK in OPEN en DOK Voorhof. Je mag de apparatuur 14 dagen lenen.
De apparaten eenvoudig in gebruik. Bij elk apparaat zit een duidelijke handleiding. Voor de warmtecamera maak je online een afspraak met een energiecoach.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com