25 juni 2024

Den Haag – Sponsorloop KiKa in het Haagse Bos

Studenten Orde en Veiligheid organiseren het zelf. Op vrijdag 18 maart organiseert een aantal studenten van de School voor Orde en Veiligheid van ROC Mondriaan een sponsorloop in het Haagse Bos. Zo’n 100 studenten gaan proberen zoveel mogelijk rondjes te rennen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa.

De studenten uit klas MQH 1.1 kregen vorige week een vervangende opdracht voor hun vroegtijdig beëindigde stage, in deze stage hielden de studenten zich bezig met het controleren van de Corona maatregelen op het ROC Mondriaan International Hotel and Management. Echter de corona maatregelen kwamen te vervallen. De studenten kregen een opdracht die inhield om geld op te halen voor een goed doel. Het lag voor de hand om geld op te halen voor Oekraïne maar uiteindelijk kozen ze toch voor KiKa omdat dit goede doel nu minder aandacht krijgt, maar toch heel erg belangrijk is.

Elke student die hieraan meedoet krijgt een stempelkaart en gaat zoveel mogelijk sponsors zoeken om hem/haar te kunnen sponsoren. Het bedrag dat de studenten per rondje krijgen hangt af van de sponsor(s). Het rondje dat ze gaan rennen is ongeveer tussen de 850 en de 1000 meter lang.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com