22 juni 2024

Regionieuws TV – Biesieklette is ‘Haagse Werkgever van het Jaar 2022’

Biesieklette mag dit jaar de titel ‘Haagse Werkgever van het Jaar’ dragen. De prijs is een initiatief van GroenLinks en wordt jaarlijks uitgereikt. Het bedrijf is bekend als de beheerder van openbare stallingen in Haaglanden. Ze bieden hun werknemers een speciaal leerwerktraject met jobcoaching, zodat ze door kunnen groeien naar een vaste baan elders.

Biesieklette is een sociaal-maatschappelijke onderneming, ze bieden passende arbeid in hun fietsenstallingen en begeleiden zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De manier waarop ze hun personeel steunen in hun ontwikkeling verdient volgens Groenlinks een groot compliment. De prijs werd in ontvangst genomen door de directeur van Biesieklette, Herman de Graaff.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com