4 maart 2024

Rijswijk – Fantasy Fest op 21 & 22 mei in De Broodfabriek

Tijdens het weekend van 21 & 22 mei wordt De Broodfabriek omgetoverd tot Fantasy Fest. Beide dagen kan je genieten van alles wat te maken heeft met fantasy, anime, manga, comics, cosplay, steampunk, gothic & meer!

Live-acts van o.a. Emian, Nyntha, Banjo Sjoerd, O’llainnis, Sunfire. The Flask, Jyoti en als afsluitende knaller Varend Volk zullen schitteren op de verschillende podia van Fantasy Fest. Het podiumprogramma is doorlopend.

Het mooie aan Fantasy Fest is dat bezoekers, alleen al door de aanwezigheid, een supergroot deel uitmaken van het programma! Velen bezoeken Fantasy Fest in een toffe cosplay-outfit. Lijkt het jou ook leuk om onderdeel van deze geweldige beleving te zijn? Kom in jouw cosplay-outfit en show it!

Naast het veelzijdige podiumprogramma zijn ook veel verschillende workshops en demonstraties bij te wonen. Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop handboogschieten of zwaardvechten. Voor de echte spookhuisliefhebbers is er deze editie een spookhuis gebouwd. Kan jij ontsnappen aan de gekke opticien?

Met 125+ stands die uitgerust zijn met Fantasy artikelen zoals kleding, sieraden, art, boeken, games en meer is voldoende te zien en te kopen tijdens Fantasy Fest. Kortom een geweldige dag uit voor jong en oud!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com