4 maart 2024

Den Haag – Info bijeenkomst over wonen met een verstandelijke beperking

Wonen is een recht voor iedereen, ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar juist voor deze mensen is het vaak wat ingewikkelder. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe is de financiering geregeld? Waar kan ik terecht? Wat is een ouderinitiatief precies? Allemaal vragen die op een bepaald moment beantwoord moeten worden.

Daarom organiseert het Platform VG Haaglanden, samen met Stichting Voorall, een informatiebijeenkomst over wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. Mensen met een verstandelijke beperking en hun ouders en/of vertegenwoordigers zijn van harte welkom.

Er wordt door een deskundige op dit gebied informatie gegeven over onder meer regelingen, ouderinitiatieven, over wonen met bekostiging vanuit de WLZ, en wonen met bekostiging vanuit de WMO. Ook is er informatie aanwezig over het woonaanbod van zorgaanbieders.

Wij hopen met deze markt de bezoekers een zo compleet mogelijk beeld van de woonmogelijkheden te geven in de regio Haaglanden.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com